Škola igre Ašhen Ataljanc

Škola igre Ašhen Ataljanc

Škola igre Ašhen Ataljanc osnovana je 2011. godine, sa ciljem da na potpuno novi način predstavi poimanje igračke umetnosti, kao i da kroz specifične procese edukacije stvara nove, mlade igrače, širokog spektra znanja, koji vladaju svim stilovima igre i koji mogu da odgovore svim zahtevima bilo kog pozorišta ili baletske trupe u svetu.

Od svog osniivanja, škola se posvetila radu sa mladim igračima koji su želeli da prošire svoja znanja i poboljšaju svoje igračke tehnike, kao i radu sa decom različitih uzrasta, koja se kroz specifične, ali zabavne procese rada, tek pripremaju za ozbiljne i uspešne prve baletske korake.

U školi predaje odabrani tim pedagoga, koji svoje bogato profesionalno iskustvo i znanje, ne samo klasičnog baleta, već i svih ostalih stilova umetničke igre, prenose deci kroz svakodnevni rad na časovima, kao i kroz rad na pripremi školskih predstava i koncerata.

U okviru svojih Programa škole, pored programa Osnovna baletska škola, Škola igre Ašhen Ataljanc nudi i druge programe koji su predviđeni za različite uzraste i nivoe znanja:

Klasičan balet i hip-hop za decu uzrasta 4-10 godina, Hip-hop za uzrast 10-18 godina, Rekreativni balet za odrasle, Program jednogodišnjeg usavršavanja (srednjoškolski uzrast i diplomirani učenici baletskih škola), Individualni rad, Rad na repertoaru, Priprema za audicije, Priprema za polaganje stručnih ispita. Časovi se odvijaju u Dečijem kulturnom centru "Majdan".

 

Kontakt: +381 60 59 59 586

www.skolaigre.com

www.ashenataljanc.net

 

Očekujemo vas u Školi igre Ašhen Ataljanc!   

Top