Sajam inovacija 2019.

Sajam inovacija 2019.

U sklopu projekta „Pokaži nešto novo“ 19. i 20. oktobra će biti održan Sajam inovacija u prostorijama DKC „Majdan“ (Kozjačka 3-5).

Sajam inovacija ima za cilj razvoj ekonomije baziran na znanju, a zamišljen je i kao mesto interakcije i uspostavljanja novih saradnji i partnerstava između „tradicionalnih“ grana i inovativnih područja.

Susret izlagača i zainteresovanih strana će biti direktan. Takođe, najširoj publici će se predstaviti start-ap preduzeća i kompanije koje razvijaju proizvode i usluge iz različitih oblasti, a koje se bave inovacijama koje pozitivno utiču na kvalitet života.

Sajam realizuje Udruženje građana „Lokalna samoorganizacija“ pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj, a u partnerstvu sa Gradskom opštinom Savski venac i DKC „Majdan“.

Više informacija o ovom događaju kao i način kako da se prijavite na isti možete videti na sledećoj internet stranici: https://www.savskivenac.rs/cir/sajam-inovacija-19-i-20-oktobra-u-dkc-majdan/?fbclid=IwAR1Ocgq_AZ6X7PUQoVwGbMYtyhI3VzEpW1PxjfgeCI87USeEHjHUNuWIvIw

Program je besplatan i za učesnike i za izlagače.

 

Top