Little piano

Little piano

Studio za muzičku edukaciju Little Piano je nastao kao reakcija na potrebu za aktivno muzičko obrazovanje za najmlađe.

Kristina Simić, osnivačica i predavačica, je povratkom sa muzičkog usavršavanja u Beču dala alternativnu priliku Beogradu da mališane obraduje najnovijim pristupom u sticanju muzičkog iskustava.

Studio Little Piano radi  po  little piano school metodi, koja se uspešno i munjevito širi svetom, sa poreklom iz Italije. Prilika da se deca već sa 18 meseci kroz muziku, igru i klavir usredsrede na muzičku percepciju, memoriju, ukus, emociju, motoriku, socijalizaciju itd.

Grupe su za decu od 3 godine i primaju najviše sedmoro dece, koliko ima i nota u muzici. A za svaku notu se koristi  sedam različitih boja. Radi se uz instrumente, igranje, crtanje, brojanje, pevanje (formiranje harmoničnog sluha) i sviranje klavira. Kristina Simić je rođena u Beogradu 1979.  i svira klavir od svoje pete godine. Nižu muzičku školu "Vladimir Đorđević" i srednju "Josip Slavenski", završila je u Beogradu, a Instrumentalnu – klavirsku pedagogiju završila je u Beču, kod prof. Nataše Veljković uz specijalni rani muzički odgoj dece – klavir. Uz mnogobrojne nastupe, takmičenja i koncerte, Kristina Simić se opredelila za pedagoški rad sa najmlađima uz konstantno unošenje svetskih i profesionalnih novina u oblasti muzičke pedagogije.

Kontakt: Kristina Simić, telefon 069.5789.266

Uzrast: 3-6 godina

Termin: Sala: 3 utorak od 17 do 19:30 i subota u Kući kralja Petra (Vase Pelagića 40) od 12 do 13:30č.

Top