KLIK - edukativno kreativne radionice za decu

KLIK - edukativno kreativne radionice za decu

 

Klik je edukativno-kreativna dečija radionica koja kroz zabavan i interaktivan način, druženje i igru utiče na razvoj ličnosti kod deteta, otkriva njihove skrivene talente i sprema za životne izazove.

Kroz praktičan rad mališani će se susretati sa mnogim oblicima umetnosti, kao što su: crtanje, kreativno pisanje, gluma, plesne koreografije...

Naše radionice takođe obuhvataju upoznavanje i nadograđivanje znanja engleskog jezika kroz kreativan, zabavan i interaktivan rad.

Posebnu pažnju posvećujemo takmičarskom delu. Kroz razna muzička, logička, kritička i sportska nadmetanja usmeravamo decu na razvijanje timskog duha.

Kroz KLIK edukativno-zabavno- kreativan metod razvijamo: kreativnost, timski i takmičarski duh, preduzimljivost, kritičko razmišljanje, retoriku i motoriku, empatiju, izražavanje osećanja i ideja, logičko razmišljanje, spretnost, brzo pronalaženje rešenja, oslobađanje straha od javnog nastupa, negovanje umetničkog duha...

Uzrast: 4-12 godina

Prijave i i besplatni promo čas će se održati dana 06.11.2019. godine, u sali 3 DKC-a "Majdan", od 17:30 do 19:00 časova.

Kontakt: 
-    Tijana- 062/844-20-87
-    Jelena- 060/638-88-81

Top