Besplatna škola košarke Marine Maljković

Besplatna škola košarke Marine Maljković

Gradska opština Savski venac i „Pokret za žensku košarku Marina Maljković“ u cilju širenja besplatnih škola košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta organizuju besplatnu školu košarke na Savskom vencu, u Dečijem kulturnom centru "Majdan".

Pokazni trening održaće se u subotu, 05. novembra od 11 časova, a potom će se treninzi održavati u "Majdanu" (Kozjačka 3-5), tokom aktuelne školske godine subotom i nedeljom od 10 do 12 časova, u sledećem rasporedu:

  • 10-11 časova devojčice 1-4. razreda,
  • 11-12 časova devojčice 5-8. razreda.

-Veoma sam srećna što se ideja besplatne škole košarke za devojčice širi i razvija i dalje. U prva dva meseca uspeli smo da dupliramo broj devojčica u odnosu na prvo polugodište. Naš osnovni cilj je da našim malim košarkašicama stvorimo uslove u kojima će se razvijati i napredovati, i u kojima će kroz igru i interesantne treninge zavoleti košarku. Ovom prilikom želela bih da se zahvalim opštini Savski venac što je prepoznala vrednost ovog projekta i što ćemo zajedno raditi na tome da devojčicama ponudimo najkvalitetniju moguću besplatnu sportsku aktivnost. U pitanju je izuzetno popularna lokacija, dostupna svima, u koju vrlo rado dolazim - rekla je Marina Maljković.

Pokret za žensku košarku Marina Maljković početkom 2016. godine počeo je da sprovodi program besplatnih škola košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta.

Top