Школа игре Ашхен Атаљанц

Школа игре Ашхен Атаљанц

Школа игре Ашхен Атаљанц основана је 2011. године, са циљем да на потпуно нови начин представи поимање играчке уметности, као и да кроз специфичне процесе едукације ствара нове, младе играче, широког спектра знања, који владају свим стиловима игре и који могу да одговоре свим захтевима било ког позоришта или балетске трупе у свету.

Од свог осниивања, школа се посветила раду са младим играчима који су желели да прошире своја знања и побољшају своје играчке технике, као и раду са децом различитих узраста, која се кроз специфичне, али забавне процесе рада, тек припремају за озбиљне и успешне прве балетске кораке.

У школи предаје одабрани тим педагога, који своје богато професионално искуство и знање, не само класичног балета, већ и свих осталих стилова уметничке игре, преносе деци кроз свакодневни рад на часовима, као и кроз рад на припреми школских представа и концерата.

У оквиру својих Програма школе, поред програма Основна балетска школа, Школа игре Ашхен Атаљанц нуди и друге програме који су предвиђени за различите узрасте и нивое знања:

Класичан балет и хип-хоп за децу узраста 4-10 година, Хип-хоп за узраст 10-18 година, Рекреативни балет за одрасле, Програм једногодишњег усавршавања (средњошколски узраст и дипломирани ученици балетских школа), Индивидуални рад, Рад на репертоару, Припрема за аудиције, Припрема за полагање стручних испита. Часови се одвијају у Дечијем културном центру "Мајдан".

 

Контакт: +381 60 59 59 586

www.skolaigre.com

www.ashenataljanc.net

 

Очекујемо вас у Школи игре Ашхен Атаљанц!   

Top