КЛИК - едукативно креативне радионице за децу

КЛИК - едукативно креативне радионице за децу

 

Клик је едукативно-креативна дечија радионица која кроз забаван и интерактиван начин, дружење и игру утиче на развој личности код детета, открива њихове скривене таленте и спрема за животне изазове.

Кроз практичан рад малишани ће се сусретати са многим облицима уметности, као што су: цртање, креативно писање, глума, плесне кореографије...

Наше радионице такође обухватају упознавање и надограђивање знања енглеског језика кроз креативан, забаван и интерактиван рад.

Посебну пажњу посвећујемо такмичарском делу. Кроз разна музичка, логичка, критичка и спортска надметања усмеравамо децу на развијање тимског духа.

Кроз КЛИК едукативно-забавно- креативан метод развијамо: креативност, тимски и такмичарски дух, предузимљивост, критичко размишљање, реторику и моторику, емпатију, изражавање осећања и идеја, логичко размишљање, спретност, брзо проналажење решења, ослобађање страха од јавног наступа, неговање уметничког духа...

Узраст: 4-12 година

Пријаве и и бесплатни промо час ће се одржати дана 06.11.2019. године, у сали 3 ДКЦ-а "Мајдан", од 17:30 до 19:00 часова.

Контакт: 
-    Тијана- 062/844-20-87
-    Јелена- 060/638-88-81

Top