Суперхероји кухиње

Суперхероји кухиње

Дечији културни центар "Мајдан", Београдска кухиња и Delhaize вас позивају на кастинг за представнике Суперхероја у оквиру манифестације Београдска кухиња. Тражимо здраве, спортски активне, духовите, шармантне и креативне дечаке и девојчице између 12 и 16 година који обожавају да кувају! Желите ли да будете један од суперхероја кухиње и борите се за здрав, спортски и креативан начин живота сваког детета у вашем граду? ?! ОНДА ЈЕ УЛОГА СУПЕРХЕРОЈА ВАША! Само 5 најбољих добиће прилику да прођу обуку и постану Суперхероји кухиње.

ОБУКА:

  1. Едукација о здравој исхрани и припремању здраве хране
  2. Едукација о медијском наступу ( сарадња са београдским водитељима И припреме за ПР гостовања на телевизији И радио станицама на тему Суперхероја кухиње)

Улога у интерактивној представи о здравој исхрани која ће се изводити за децу 5 разреда у београдским основним школама. КОНКУРС ЈЕ ОБЈАВЉЕН  на сајтовима: www.dkcmajdan.org.rs www.beogradskakuhinja.rs www.maxi.rs

Рок за попуњавање пријаве је 20.фебруар, а финални кастинг ће бити одржан 2. и 3. марта у Дечијем културном центру “Мајдан”.

Top