Школа ритмичке гимнастике

Школа ритмичке гимнастике

Гимнастички клуб " ТИМ"

Уписом у нашу школу ритмичке гимнастике, деци се омогућава да се на један здрав и педагошки исправан начин баве овим спортом. Ритмичка гимнастика утиче на свестран развој моторичких способности и на неке специфичне као што су: грациозност, изражајност, музикалност. Богатство, разноврсност и доступност вежби ритмичке гимнастике омогућавају њену успешну примену у раду са децом различитог узраста и способности. За полазнице наше школе организујемо тестирања где се врши селекција девојчица за виши такмичарски програм. Тестирања су у септембру, децембру и мају.  Узраст: од 5 до 8 година

Професионално запослен тренер нашег клуба је Тамара Балтић, проф. физичког васпитања, селектор млађих категорија ритмичке гимнастике Гимнастичког савеза Србије, бивша репрезентативка, судија првог националног нивоа, више пута награђивана и проглашавана за најуспешнијег тренера ритмичке гимнастике Гимнастичког савеза Србије.

Рад са децом такође, реализују лиценцирани тренери, искусни спортски педагози, професори физичког васпитања и бивше репрезентативке са радним искуством од 10 и више година.

Контакт: 064.40.24.229; 064.360.16.79

Термин: среда и петак од 19 до 20ч

Сала: 6, 5

Top