Школа глуме КЛИК

Школа глуме КЛИК

Врата наше школе отворена су  за све оне који поседују жељу да кроз игру као и кроз озбиљне глумачке задатке развију и унапреде свој глумачки и сценски таленат. Програм школе глуме намењен је деци предшколског, основношколског и средњошколског узраста и  биће прилагођен психофизичким капацитетима одређеног узраста.

У нашој школи ћемо радити:

  • ГЛУМАЧКЕ ВЕЖБЕ (импровизације, имитације, заједно ћемо гледати филмове и цртане филмове и разговарати о њима, анализирати ликове, заједно ћемо читати књиге познатих и признатих домаћих и страних аутора, радити сцене из драмских текстова...)
  • СЦЕНСКИ ПОКРЕТ (вежбе координације, сценске борбе, пантомиме...)
  • СЦЕНСКИ ГОВОР И ПЕВАЊЕ ( артикулација, дикција, певање ...)

Поред редовног професора, часовима ће повремено присуствовати и гостујући професори (глумци, редитељи, драматурзи и остали људи из света филма и позоришта). Нашим ђацима ће бити омогућени одласци и на професионалне кастинге. Организујемо заједничке посете позоришту. На крају сваке године организујемо испит у виду представе. Нашим ђацима омогућавамо и припреме за пријемни испит за глуму. Школу води Миа Радовановић која је дипломирала глуму и завршила мастер студије на Академији уметности у Новом Саду у класи Никите Миливојевића.

Термин: суботом од 16 до 18ч, сала 3

Пријаве на :

miaradovanovic@hotmail.com, 060.40.40.934

Top