Сајам иновација 2019.

Сајам иновација 2019.

У склопу пројекта „Покажи нешто ново“ 19. и 20. октобра ће бити одржан Сајам иновација у просторијама ДКЦ „Мајдан“ (Козјачка 3-5).

Сајам иновација има за циљ развој економије базиран на знању, а замишљен је и као место интеракције и успостављања нових сарадњи и партнерстава између „традиционалних“ грана и иновативних подручја.

Сусрет излагача и заинтересованих страна ће бити директан. Такође, најширој публици ће се представити старт-ап предузећа и компаније које развијају производе и услуге из различитих области, а које се баве иновацијама које позитивно утичу на квалитет живота.

Сајам реализује Удружење грађана „Локална самоорганизација“ под покровитељством Кабинета министра за иновације и технолошки развој, а у партнерству са Градском општином Савски венац и ДКЦ „Мајдан“.

Више информација о овом догађају као и начин како да се пријавите на исти можете видети на следећој интернет страници: https://www.savskivenac.rs/cir/sajam-inovacija-19-i-20-oktobra-u-dkc-majdan/?fbclid=IwAR1Ocgq_AZ6X7PUQoVwGbMYtyhI3VzEpW1PxjfgeCI87USeEHjHUNuWIvIw

Програм је бесплатан и за учеснике и за излагаче.

 

Top