Постани успешан предузетник

Постани успешан предузетник

Дечији културни центар  "Мајдан" од 11. октобра покреће интерактивне радионице “Постани успешан предузетник” где би предавачи са полазницима планирали и допуњавали пословне идеје, информисали, мотивисали и припремали их за самосталну делатност уз анализу  стечених знања о предузетништву.
План је да се иницира и  развије предузетништво првенствено међу млађом популацијом уз помоћ научно засноване методологије осмишљене да подстакне предузетничко понашање.
Полазници радионице би  поред већ постојећих развијали и друге особине битне за будућег предузетника као што су: самокритичност, самоиницијативност, креативност, самосталност, лидерске особине и способности комуникационих вештина. Вежбе током радионице показале би смисао за бизнис и тимски рад учесника али и исказали неопходну креативност у решавању потенцијалних проблема. На тај начин (кроз SWOT анализу) сваки учесник постаје свестан својих слабости и предности односно мотива, вредности, знања и вештина које касније лакше и успешније може примењивати у будућем пословном животу. Уз анализу различитих ситуација са којима се сусрећу, полазници би стекли и практична знања и вештине потребне у свакодневној предузетничкој пракси и пословном окружењу а крајни циљ је свакако веће самопоуздрање и спремност учесника да спроведу планирано.
                  Програм ће се спроводити у две групе од 20 полазника, викендом у преподневним сатима (суботом од 10 до 12 часова) и два дана у току радне недеље (средом и петком од 18 часова) када ћемо уз једног успешног предузетника (који ће присуствовати као гост) симулирати отварање и развој једне предузетничке радње. 

Узраст : 
I група - од 15 до 40 година
II група - 40+ 

Програм води Павле Кнежевић дипл. економиста.

Сала: 2
 

Top