Миа фит студио

Миа фит студио

Како за децу тако и за одрасле, ДКЦ Мајдан се побринуо да време које проводите чекајући своје најмилије искористите на најбољи начин посвећујући се себи и свом здрављу. Миа фит студио вам је на располагању и нуди следеће програме:

ТАГ програм са акцентом на три најкритичније тачке женског тела (ноге, стомак, задњица). Повећава аеробну издржљивост, гипкост и обликује мускулатуру.

МИX АЕРОБИК обухвата све мишићне партије и ефикасан је за редукцију телесне тежине.

ПИЛАТЕС је програм који развија снагу, флексибилност, чврстину тела и побољшава концентрацију.

КОНДИЦИОНИРАЊЕ је тренинг јачег интензитета који побољшава кондицију и затеже све мишићне групе.

ЗУМБА фитнес програм спаја латино америчке плесове са фитнес покретима и уз ерупцију адреналина сагоревате калорије, обнављате енергију,обликујете тело и савладавате кораке који ће вас "заразити" за цео живот.

Програми се изводе уз коришћење различитих реквизита : fit-ball лопти, тегића, степера, еxпандера, ТРX-а, палица и све то омогућава услове за рад и ИНДИВИДУАЛНИХ тренинга свих профила рекреативаца и спортиста. Уз помоћ стручног кадра Факултета за спорт и физичко васпитање убрзаћете метаболизам, повећаћете снагу мишића, побољшаћете координацију и флексибилност. Бићете пријатно изненађени када видите колико брзо можете да постигнете резултате које сте дуго прижељкивали.

ВЕЖБАЈТЕ СА НАМА!

Контакт : 063/ 779.39.98  

Top