Маша и Жута - Светлане Меиехофер

Маша и Жута -  Светлане Меиехофер

Мајданлије, Задовољство нам је да вас позовемо у Дечији културни центар “Мајдан” на промоцију књиге  “Маша и Жута-правило број један” издавачке куће “Индустрија књиге” из Београда. Ово је прва књига за децу наше ауторке Светлане Меиехофер, која више од две деценије живи и ради у Лондону.

У понедељак , 25.1.2016. године од 18ч, у сарадњи са школом језика “Creative” организујемо дружење са ауторком која ће свим посетиоцима приближити књигу и свој рад. У наставку програма, професорке школе језика “Creative” организоваће креативну радионицу на основу тема и дилема које се провлаче кроз књигу. Занимљиво је да ће књига имати издање на српском и енглеском језику, тако да сви ви који имате измедју 6 и 12 година а ушли сте у дивну авантуру учења енглеског језика  и још волите добре књиге, добродошли сте на промоцију!

  • Дозвољена су сва питања која носите у својим главама :)
  • Пријаве слати на : propeler@dkcmajdan.org.rs.

 У уторак, 26.1.2016. године од 13ч, у Кући краља Петра И, Светлана Меиехофер ће своју књигу “Маша и Жута- правило број један” представити штићеницима дома Дринка Павловић . Ауторка ће имати помоћ и од водитељки  Мајдановог програма “Интерактивно читање књига” које ће посетиоцима организовати креативни део програма. Светлана Меиехофер је аутор романа: “Пази где идеш, стао си ми на срце” “Стварно сам те волела”  (шпански превод “ Те qерíа де вердад “ Амазон Киндле Сторе) “Без тебе не могу да дишем” (шпански превод “Sin ti no puedo respirar” Амазон Киндле Сторе) “Неколико метара љубави”.

"Маша и Жута- правило број један" је моја прва  књига за децу. Написала сам је са намером да помогнем свој деци која имају проблеме као Маша која је  усамљена девојчица јер јој се другови подсмевају зато што је дебела и самим тим различита..Она упознаје Жуту, необичну,чудесну бубамару која јој помаже да схвати да треба волети себе такве какви јесмо, да бисмо могли волети и све друге и да је срећа када радост доносимо другима. Заједно оне уче животне вредности и правила. – Светлана Меиенхофер

     

Top