Little piano

Little piano

Студио за музичку едукацију Little Piano је настао као реакција на потребу за активно музичко образовање за најмлађе.

Кристина Симић, оснивачица и предавачица, је повратком са музичког усавршавања у Бечу дала алтернативну прилику Београду да малишане обрадује најновијим приступом у стицању музичког искустава.

Студио Little Piano ради  по  little piano school методи, која се успешно и муњевито шири светом, са пореклом из Италије. Прилика да се деца већ са 18 месеци кроз музику, игру и клавир усредсреде на музичку перцепцију, меморију, укус, емоцију, моторику, социјализацију итд.

Групе су за децу од 3 године и примају највише седморо деце, колико има и нота у музици. А за сваку ноту се користи  седам различитих боја. Ради се уз инструменте, играње, цртање, бројање, певање (формирање хармоничног слуха) и свирање клавира. Кристина Симић је рођена у Београду 1979.  и свира клавир од своје пете године. Нижу музичку школу "Владимир Ђорђевић" и средњу "Јосип Славенски", завршила је у Београду, а Инструменталну – клавирску педагогију завршила је у Бечу, код проф. Наташе Вељковић уз специјални рани музички одгој деце – клавир. Уз многобројне наступе, такмичења и концерте, Кристина Симић се определила за педагошки рад са најмлађима уз константно уношење светских и професионалних новина у области музичке педагогије.

Контакт: Кристина Симић, телефон 069.5789.266

Узраст: 3-6 година

Термин: Сала: 3 уторак од 17 до 19:30 и субота у Кући краља Петра (Васе Пелагића 40) од 12 до 13:30ч.

Top