Бесплатна школа кошарке Марине Маљковић

Бесплатна школа кошарке Марине Маљковић

Градска општина Савски венац и „Покрет за женску кошарку Марина Маљковић“ у циљу ширења бесплатних школа кошарке за девојчице основношколског узраста организују бесплатну школу кошарке на Савском венцу, у Дечијем културном центру "Мајдан".

Показни тренинг одржаће се у суботу, 05. новембра од 11 часова, а потом ће се тренинзи одржавати у "Мајдану" (Козјачка 3-5), током актуелне школске године суботом и недељом од 10 до 12 часова, у следећем распореду:

  • 10-11 часова девојчице 1-4. разреда,
  • 11-12 часова девојчице 5-8. разреда.

-Веома сам срећна што се идеја бесплатне школе кошарке за девојчице шири и развија и даље. У прва два месеца успели смо да дуплирамо број девојчица у односу на прво полугодиште. Наш основни циљ је да нашим малим кошаркашицама створимо услове у којима ће се развијати и напредовати, и у којима ће кроз игру и интересантне тренинге заволети кошарку. Овом приликом желела бих да се захвалим општини Савски венац што је препознала вредност овог пројекта и што ћемо заједно радити на томе да девојчицама понудимо најквалитетнију могућу бесплатну спортску активност. У питању је изузетно популарна локација, доступна свима, у коју врло радо долазим - рекла је Марина Маљковић.

Покрет за женску кошарку Марина Маљковић почетком 2016. године почео је да спроводи програм бесплатних школа кошарке за девојчице основношколског узраста.

Top